Bli en del av vårt crew!

På Creative Works är vi ständigt på jakt efter nyfikna kreatörer till vårt gäng! Brinner du för kommunikation och kreativitet och söker nya utmaningar? Eller håller du på att utbilda dig och söker en inspirerande och spännande praktikplats?

Hör av dig med portfolio och CV till info@creativeworks.se

Just nu söker vi en Webbutvecklare och en Digital Designer, läs mer och ansök nedan!

Webbutvecklare till vårt webbteam

Var med oss och skapa tekniska lösningar för kreativa idéer och vass kommunikation. Hos oss kommer du få jobba nära vår huvudansvarige webbutvecklare med alltifrån webbutveckling av nya hemsidor, sökoptimering, webbunderhåll, landnings- och kampanjsidor till e-handel och apputveckling. Tillsammans är vi ett kreativt team där vi med våra olika specialistområde hjälper våra kunder växa genom kreativa lösningar och strategisk kommunikation i digitala kanaler.

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och kunskap inom webbutveckling och digital kommunikation samt grundförståelse i SEO. Du har god form- och designkänsla och är öppen för att tänka i nya banor, något som bidrar till vårt mål om att vara nyskapande! Hos oss får du jobba i ett öppet arbetsklimat där idéer från högt till lågt florerar från morgon till kväll, med kreatörer som brinner för det vi gör!

Du ska ha kunskaper inom:
– PHP
– HTML
– CSS
– Javascript
– MySQL

Det är även meriterande med kunskap inom:
– React
– Angular

Är det dig vi letar efter? Då skulle vi gärna vilja komma i kontakt med dig!

Skicka din ansökan till info@creativeworks.se

Formsäker Digital Designer som brinner för kreativa lösningar

Som Digital Designer hos oss får du jobba med produktion av hemsidor både i strategi- och designfas, layout och formgivning mot digitala kanaler och bildbehandling. Tjänsten innebär även content management och inkluderar foto/film, filmredigering och animering/motion graphics för att skapa upplevelser i rörligt material!  

Som person är du kreativ och formsäker. Du har ett stort intresse för UX/UI och gillar att uttrycka dig i text samt har en grundförståelse i SEO och hur man skapar sökoptimerat innehåll. Kunskap och erfarenhet av 3D-illustrerande är meriterande. Tillsammans med vårt gäng av kreatörer är du med och skapar inspirerande upplevelser i de digitala kanalerna!

Du förstår och behärskar delvis tekniken att skapa adaptiva och responsiva hemsidor i WordPress. Kunskaper och erfarenhet i programmering i främst HTML, CSS, men också JavaScript, PHP och MySQL är meriterande.

Låter det som du? Då skulle vi gärna vilja komma i kontakt med dig!

Skicka din ansökan till info@creativeworks.se